Услуги

незабравими

партита и купони

С видеостените и плазмените екрани той превръща всяко събитие в истински концерт, епоха, стил, което допринася гостите да се почувстват повече от специални.

Ако ви се допее, DJ ARGO MC, мигновено реагира и след минути всичките ви приятели или колеги ще се надпреварват кой да се включи на Караоке-то.

Доволните клиенти

споделят

“ Ние от ресторанти Виктория работим с Арго МС от първото ни открито заведение до днешна дата и така вече двадесет години. Всички клиенти, които са правили партита са възхитени от професионализма и подбора на музика за всеки различен повод. Благодарение на програмите на Арго МС, нашите доволни клиенти се връщат отново при нас. „

Pizza Victoria

Pizza Victoria

“ Ние от ресторанти Петрус и нашите клиенти сме изключително доволни от съвместната ни работа с Арго МС. Новите години, рожденните дни и сватбите организирани с вдъхновение и голямо настроение остават като един незабравим спомен за всички. „

Petrus

Petrus

“Създател и менажер съм на Рейнбоу плаза! Знаете ли, че за стотиците пъти когато съм го ангажирал да поеме ангажимент към събитие в залата или на което и да било друго място, няма нито една забележка към него! Нито една! С това може да приключи рецензията ми за ARGO MC! Но се чувствам длъжен да кажа и това, че да работиш с този истински колос в бранша е привилегия, удоволствие и дар на съдбата, че те е срещнала с точния Човек ”

Rainbow Plaza

Rainbow Plaza